produk

Kategori

  • about

ngeunaan

parusahaan

Perdagangan pakaian pakaian Shijiazhuang Congqia., LTD mangrupikeun perusahaan garmen profesional ngagabungkeun perdagangan sareng produksi. Lokasina di Shijiazhuang, kalér Cina. Kami khusus dina pakean kerja, jaket softshell, pakean kaamanan, pakean sakola, kaos / kaos oblong, jsb.

Kami gaduh dua pabrik caket kota urang. Sadayana padamel ti daerah setempat. Kapasitas produksi stabil sapanjang taun ...

maca deui
tingali sadayana
panganyarna

Warta