Rreth Nesh

Bashkëpunimi i tregtisë së veshjeve Shijiazhuang Congqia., Ltd. është një kompani profesionale veshjesh që ndërthur tregtinë dhe prodhimin. E vendosur në Shijiazhuang, në veri të Kinës. Ne jemi te specializuar në veshje pune, xhaketë butë, veshje sigurie, veshje shkolle, këmishë / bluzë, etj.

Ne kemi dy fabrika afër qytetit tonë. Të gjithë punëtorët janë nga zona lokale. Kapaciteti i prodhimit është i qëndrueshëm gjatë gjithë vitit. Dhe një nga fabrika jonë ka kaluar auditimin BSCI dhe ISO9001. Aktualisht, dy fabrika të tjera me njëqind punëtorë janë në ndërtim e sipër. Kapaciteti i prodhimit do të zgjerohet kryesisht nga viti 2019.

Prodhimet tona eksportohen kryesisht në tregun evropian dhe gëzojnë një reputacion shumë të mirë midis klientëve. Ne kemi ekipe profesionale dhe me përvojë për të bashkëpunuar me klientët. Ne gjithashtu kemi një ekip të fortë teknik që punon në procesin e ndryshëm të prodhimit. Kontrolli i rreptë i cilësisë merret nga fillimi deri në përfundimin e prodhimit. Cilësia e klasit të parë, çmimi i mirë dhe shpërndarja në kohë janë premtimi ynë më i mirë për secilin klient.

Certifikata

Ju jeni ngrohtësisht i mirëpritur në kompaninë tonë. Pleasureshtë kënaqësia jonë të krijojmë një marrëdhënie të mirë biznesi me klientët në të gjithë botën.