производ

Категории

 • about

за

компанија

Трговија со облека Shijiazhuang Congqia., LTD е професионална компанија за облека што комбинира трговија и производство.Се наоѓа во Шиџијажуанг, северно од Кина. Ние сме специјализирани за работна облека, јакна од јакна, безбедносна облека, училишна облека, кошула / маица, итн.

Ние поседуваме две фабрики во близина на нашиот град. Сите работници се од локално подрачје. Производствениот капацитет е стабилен во текот на целата година

Прочитај повеќе
Види се
најдоцна

Вести

 • Color classification of clothing
  20-07-30
  Класификација на бојата на облеката
 • Common basic clothing fabric knowledge
  20-07-09
  Заедничко основно знаење за ткаенина за облека