produk

Kategori

  • about

babagan

perusahaan

Shijiazhuang Congqia perdagangan pakaian co., LTD yaiku perusahaan garmen profesional sing nggabungake perdagangan lan produksi. Dumunung ing Shijiazhuang, sisih lor China. Kita duwe spesialisasi ing klambi, jaket softshell, sandhangan safety, klambi sekolah, kaos / kaos lsp.

Kita duwe loro pabrik ing cedhak kutha kita. Kabeh buruh saka daerah setempat. Kapasitas produksi wis stabil nganti setaun ...

maca liyane
ndeleng kabeh
paling anyar

Warta